Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / KONKURRANSE Kontormøbler – Vinner Kåret

KONKURRANSE Kontormøbler – Vinner Kåret

Av: SenseOn.no |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

VINN kontormøbler og innredning til en verdi à NOK 50 000,-!

Vi kårer en vinner 31. Oktober.

Vinner ble kåret 02.11.2018 – Og Jeld-Wen Norge ble den heldige vinneren av kontormøbler til en verdi av NOK 50 000,-.

Betingelser og Vilkår

Deltakelse i konkurransen vil bli sett på som en aksept av vilkårene og betingelsene.

Din bedrift må være etablert, operativ og ha lokalene sine i Norge for å kunne delta i denne konkurransen. Konkurransen i seg selv fordrer ingen kjøpsforpliktelser.

SenseOn har friheten til å poste vinneren på sine Facebooksider og nettsider.

Ved å delta i konkurransen gir du din informasjon til SenseOn og ikke til Facebook. Opplysningene du gir om deg selv og bedriften vil ikke under noen omstendigheter bli gitt til tredjepart.

Rettstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet. I grove tilfeller eller ved gjentatt brudd på dette punktet kan SenseOn politianmelde aktiviteten.

Hver deltager (bedrift) kan kun sende inn ett forslag til konkurransen.

Vinner for konkurransen annonseres kort tid etter konkurransen er avsluttet. Dersom vinneren ikke svarer innen 2 uker, forbeholder vi oss retten til å kunne annonsere en ny vinner.

SenseOn vil kontakte vinner av konkurransen via telefon og email.

Innsendere kan kun delta 1 gang.

Konkurransen varer fra 01.10.18 til 31.10.18

Jeg aksepterer at opplysningene som er registrert om meg og bedriften kan brukes av SenseOn til å sende meg tips, tilbud og informasjon på e-post innenfor enhver tid gjeldende regelverk i personloven. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst melde meg av dialogen fra den respektive kanal

SenseOn kan ikke ta ansvar for eventuelle bidrag som blir tapt, skadet, forsinket eller spammet. SenseOn kan heller ikke ta ansvar for bidrag som ikke sendes inn pga tekniske feil, eller andre årsaker utenfor deres kontroll.

SenseOn forbeholder seg retten til å trekke, revidere eller avlyse konkurransen når som helst om konkurranse deltagelsen blir for lav (under 10 deltagende bedrifter). SenseOn forbeholder seg retten til å avvise deltakelse fra deltakere som ikke er i henhold til konkurranseånden. Hvis en deltaker forsøker å kompromittere integriteten eller den lovlige driften av denne kampanjen ved å hacke eller ved å jukse eller begå svindel på noen måte, kan vi søke erstatning fra deltaker i den utstrekning det er tillatt ved lov. Videre vil vi diskvalifisere deltakerens bidrag til denne kampanjen, og kan forby deltakeren fra å delta i noen av våre fremtidige kampanjer, så vennligst delta rettferdig. Hvis av noen grunn konkurransen ikke er i stand til å kjøre som planlagt, på grunn av årsaker utenfor kontroll av arrangøren, forbeholder den seg retten til å avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen når som helst uten varsel.

SenseOn.no:
  • Enkel, trygg og effektiv møbelhandel på nett
  • Komplett sortiment og ferdigtenkte løsninger i alle prissegmenter
  • Kunnskap og inspirasjon for å skape smarte og attraktive arbeidsmiljøer
  • Effektiv handel, og god oversikt
  • Gode avtalepriser & betingelser, fordeler og den beste servicen
                           Enkelt, Trygt og Effektivt!