Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Anskaffelsen / Innkjøpskonsulenten
Anskaffelsen

Innkjøpskonsulenten

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

For en større møbelanskaffelse kan det være vel verdt å søke bistand fra en profesjonell innkjøper som har god innsikt, og bredt kontaktnettverk som kan bistå i å navigere i en kompleks møbelforhandler bransje.

Den profesjonelle delen av møbelbransjen har i underkant av 200 forhandlere på landsbasis, og en mengde agenter som representerer rundt 350 møbelprodusenter. Alle forhandlere har ulik produktmiks, salg og prisstrategi, styrker/svakheter, markedsfokus, nettverk og eierstruktur. Det kan være utfordrende å navigere i dette bildet, og enda vanskeligere å gjøre seg godt kjent med denne delen av møbelbransjen før du skal ta viktige valg, og gjøre en betydelig investering på inventar og møbler til ditt selskap.

Skal du gjøre en betydelig anskaffelse av møbler, kan både en Interiør Arkitekt og en innkjøpskonsulent hjelpe deg med å få både oversikt over bransjen, og hente inn tilbud fra de riktige aktørene for deg og ditt selskap.

SenseOn har både lang erfaring, en god og bred produktportefølje og et apparat med fageksperter innen alle områder til å kunne bistå deg i din prosess. Valget er likevel ditt, og vi har derfor på disse sidene gitt deg tilgang til både kunnskapen og direktekontakt med fagekspertene, slik at dere kan ta gode og objektive valg tilpasset deres behov.

Om du ønsker å vite hvordan SenseOn kan bistå i ditt prosjekt, ta mer enn gjerne kontakt på telefon: 22 96 05 55, eller på mail lena.lerpold@senseon.no eller selvfølgelig kan du få rask kontakt via vår Online Chat.

Ønsker du tryggheten du får ved å benytte en profesjonell innkjøpskonsulent, med god innsikt i kontraktsmøbelbransjen, vil de kunne bistå med følgende:

Planlegging

Innføring I møbelbransjen
Møbleringsplan
Budsjett

Gjennomføring

Tilbuds/anskaffelses konkurranse
Tilbuds-/konkurranse oppfølging og sammenstilling
Oppfølging
Bestilling
Leveranse oppfølging

Service

Sluttføring
Supplering
Reklamasjons oppføling

SenseOn bidrar gjerne med å sette deg i kontakt med en av våre tilknyttede innkjøpskonsulenter, send oss gjerne en mail: kontakt@senseon.no, eller send oss en melding via vår online chat.

En oversikt over innkjøpskonsulenter finner du her.

 

 

Confidon AS, innkjøpsrådgiveren i kontraktsmøbelbransjen
 www.confidon.no

Confidon er et konsulentselskap med spisskompetanse på kontraktsmøbler og kontraktsmøbelbransjen. Gjennom de siste 12 årene har vi utviklet og foredlet ConfidonMetoden®som benyttes når vi skal støtte kunder med anskaffelse av eller inngåelse av rammeavtaler på kontraktsmøbler. Dette sikrer en nøytral konkurranse med et bredt spekter av forhandlere og produkter, med forutsigbarhet og store besparelser som resultat.

Tomas Falkenberg, møbel- og bransjespesialist
Helge Schjøth, daglig leder