Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Design / Zapalgo en unik lampeprodusent
Design

Zapalgo en unik lampeprodusent

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Ett av våre nye tilskudd i porteføljen er Zapalgo. En unik produsent av lamper og møbler. De byr på utfordrende, inspirerende design fullt av humor, litt rock, mye kunst og med respekt for håndverket, detaljene og for materialet de jobber med.

Zapalgo started sitt designstudio i 2013. Etter å ha utstilt sine produkter på flere design-messer rundt om i verden, har de konkludert med at de elsker det de driver med. Zapalgo skaper lamper, møbler og accessories på sin distinkte, kompromissløse og gjenkjennende stil.

Når de designer en ny kolleksjon, elsker de å blande stilformer, med hentydninger til andre felt og inspirasjoner. De «siterer», «låner» fra og gir hyllest til andre kunstformer fra fortiden, samtidig som de alltid tilfører en liten industriell «feel» på designet. Alt som tilfører humor og glede til dem og til kundene som har fulgt dem i en årrekke.

Zapalgo har designet og produsert lamper og møbler i 5 år, og mye har skjedd og utviklet seg på denne tiden – men en ting forblir konstant : Hvert eneste Zapalgo produkt er håndlagde, på bestilling, med en mengde med materialvalg og utførelser. Dette er en Zapalgo verdi. Noe de aldri vil gi slipp på. De utfører personlig design og produksjon med høy kvalitet, slik at hvert individuelle produkt får sin egen individuelle karakter.

Zapalgo verdsetter ikke hul utsmykning – så hver detalj i designet er fult operativt.
Zapalgo liker industrielle objekter og helt enkelt – ting – så de utvikler produkter som er tidløs, og som kan verdsettes over et helt liv.
Zapalgo elsker kobber. Et mystisk metall av mange ansikt. Alltid i forandring, varm, fargerik og generøs. Når de gir litt kjærlighet, så gir den så det monner tilbake.

Tribo-lampe kolleksjon i en tredimensjonal utførelse med en rustikk, røff og rockete følelse – designet og produsert av Zapalgo. Alle lampene deres er inspirert av rør, blåseinstrumenter, litt rock og litt pønk. Zapalgo – en lampeprodusent som sprer glede, og inspirerende design. Hver lampe blir et kunstverk, blikkfanget i rommet og et samtaleobjekt.