Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / SenseOn Sirkulære Leie

SenseOn Sirkulære Leie

Av: Grete Sexe |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Last ned guide om sirkulær leie
Det er vanligvis en underliggende årsak til at en foretar endringer på arbeidsplassen og i kontormiljøet.

  • «Tiltrekke» seg de ansatte tilbake til kontoret etter en lengre periode med hjemmekontor.
  • Endringer i bedriftens struktur, organisering og/eller profil
  • Oppskalering eller nedskaleringer, mer fleksibilitet

Behovet for skifte og forandring kan påvirkes av flere faktorer. Fornyelse av kontoret er ikke bare et ansiktsløft, men en vesentlig endring som har innvirkning på prestasjoner, sykefravær, motivasjon, innovasjon, tilstedeværelse og bedriftskulturen. Det fysiske arbeidsmiljøet må ikke lenger være statisk i tiår, men må tilpasses endringen som skjer i hverdagen. Større krav stilles til arbeidsmiljøets egenskaper og fleksibilitet.

Hvordan sette dette ut i praksis?

I dagens raskt skiftende samfunn spiller fleksibilitet en stadig større rolle i vår hverdag. SenseOn Sirkulær Leie tilbyr bedrifter en leietjeneste for kontormøbler som gir dem muligheten til å tilpasse seg endringer raskt og effektivt.

Leie av kontormøbler gjør det enkelt for bedrifter å tilpasse arbeidsmiljøet etter behov, ved å bytte ut møbler og inventar i løpet av leieperioden. Dette gir muligheten til å utvikle arbeidsplassen på en brukervennlig måte, uten å måtte foreta kostbare investeringer. Samtidig sørger SenseOn for å ta vare på miljøet ved å vedlikeholde og oppgradere møblene som er inkludert i leieavtalen.

Ved å velge SenseOn Sirkulær Leie, vil bedriften bidra til å redusere unødvendig avfall og materialbruk I stedet for å eie, forbruker og kaste møbler vil SenseOn ta ansvar for møblenes livssyklus, ved å optimere gjenbruk, materialgjenvinning og deling. Dette vil hjelpe bedriftene med å gå fra å være forbrukere til å bli sirkulære brukere.

Ta kontakt med en av SenseOns Sirkulære Rådgivere for en uforpliktende prat om hvordan våre tjenester kan hjelpe din bedrift å bli mer bærekraftig! 

Kontakt oss     Last ned guide om sirkulær leie