Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / Møbelregistrering

Møbelregistrering

Av: Lena Lerpold og Grete Sexe |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Økt bærekraft gjennom full oversikt!

For å oppnå smarte og gode bærekraftige tiltak, er det avgjørende å ha kontroll på møblene og inventaret en har. SenseOn tilbyr en fullstendig møbelregistrering kostnadsfritt med vårt eget Tag&Track team, som sikrer kvaliteten på dataene dine og bidrar til både økonomiske- og klimaresultater. Vårt digitale styrings- og forvaltningssystem gir en enkel måte å strukturere driften, forvaltningen og øke ombruken av ditt inventar. Med SenseOn sin kvalitetssikring og livssyklusdata, får du reell rapportering basert på klimatall og utførte tiltak som viser potensielle CO2- og kostnadsbesparelser.

Ta det viktige steget mot økt bærekraft med full oversikt over ditt møbelverdilivsløp!

Teknologisk sporing– Sporing av materialer skjer gjennom en QR-kode / RFID merking, for effektiv og skalerbar sporing og forvaltning av materialene. Selve registreringen skjer enkelt gjennom SenseOn APP, som også gjøres tilgjengelig for brukeren i organisasjonen.

Digitalt styringssystem – SenseOn tilbyr en nettbasert plattform og en brukervennlig APP for enkel forvaltning av møbel- og inventarparken. Teknologien og arkitekturen gir mulighet for enkel datautveksling med andre forvaltnings- og driftssystermer via API’er

Sømløs navigasjon- Dashboard, trafikklys-varslinger og enkel søke- og filtreringsalternativer gjør navigasjonen enkel og effektiv. Med QR-kodeskanning kan man raskt få en detaljert oversikt over materialet. Strukturert kategorisering forenkler navigasjonen ytterligere.

 

Ta kontakt med en av våre sirkulære rådgivere for en uforpliktende prat om våre tjenester! 

Kontakt oss