Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / Møbelregistrering

Møbelregistrering

Av: Lena Lerpold og Grete Sexe |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Full oversikt – et viktig steg mot økt bærekraft!

For å komme i gang med de smarte og gode bærekraftige tiltakene, er det en forutsetning å få kontroll på møblene og inventaret du har. SenseOn tilbyr derfor en komplett, og fullverdig møbelregistrering med vårt Tag&Track team.  Vi tar ansvaret for en fullverdig registrering og merking av deres møbler, inventar, og IKT (materialer). På denne måten vil vi bidra til å sikre kvalitet i alle data som skal følger deres møbelverdier, gjennom hele livsløpet. Resultatet av dette er at både økonomiske gevinster og klimaresultater vil kunne spores og rapporteres. Registrering er en tjeneste vi leverer kostnadsfritt.

SenseOn sitt digitale styrings- og forvaltningssystem, gir deg som kunde et enkelt verktøy for å kunne strukturere driften, forvaltningen og øke ombruken av deres møbler og inventar. Styringssystemet gir brukerne et effektivt verktøy til å få oversikt, holde kontroll og enkelt drifte og forvalte alle materialer for livsforlengde tiltak, økt ombruk og enkel videreformidling til annenhåndsmarkedet.

Vår kvalitetssikring, og de livssyklusdata som vi vil spore, danner grunnlaget for rapportering, og baseres på reelle klimatall og utførte tiltak.

Sporingsteknologi – Sporing av materialer skjer gjennom en QR-kode / RFID merking, for effektiv og skalerbar sporing og forvaltning av materialene. Selve registreringen skjer enkelt gjennom SenseOn APP, som også gjøres tilgjengelig for brukeren i organisasjonen.

Teknologi – det digitale styrings – og forvaltningssystemet er en webbasert plattform i tillegg til at brukere får tilgang til en brukervennlig APP for forenklet forvaltninger av møbel- og inventarparken. Teknologi og arkitektur som er valgt, gjøre det enkelt å dele data med andre forvaltnings- og driftssystemer via API’r.

Navigering – Navigering gjøres enkelt gjennom dashboard, «trafikklys» varslingssystemer, gode søke- og filtreringsvalg i tillegg til skanning av QR-kode. Navigering fra overordnet oversikt til en detaljert innsikt, gjøres med få klikk. Strukturert og god kategorisering fjør navigeringen enkel.

 

Ta kontakt med en av våre innkjøpsrådgivere for en uforpliktende prat om våre tjenester! 

Kontakt oss