Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Om oss / Produkter og Tjenester

Produkter og Tjenester

Produkt og Tjenester

SenseOn har kvalitetsprodukter til å innrede alle typer offentlige og næringsmessige miljøer.
Vi tilbyr ferdige innredningsløsninger, konsulent og rådgiving, tjenester innen montasje og service samt inspirasjon og faglige påfyll gjennom våre samarbeidspartnere.

Produkter

SenseOn er en «one-stop-shop» for å kunne total innrede ditt profesjonelle miljø. Her vil du finne møbler, innredning og accessories til arbeidsplassen, kafeen, restauranten, kurs og konferanse, sosiale soner og lobbier m.m.
I tillegg kan du med gode betingelser som Avtalekunde kjøpe neste gave til dine ansatte her hos oss

Vi tilbyr produkter fra Skandinaviske og Europeiske produsenter som er godt etablerte i kontraktsmøbel bransjen. Vår portefølje dekker bredden fra «God Nok» til «Design», med en fortløpende oppdatert «Bestselger» liste for de som ønsker å handle innenfor denne kategorien. Pris og leveringstid vil gjenspeiles av den «avdelingen» det handles i.

Vi fyller stadig på i vår portefølje, med et godt gjennomarbeidet utvalg av produkter, for å gjøre utvalget komplett og dine valg enklere. Om du skulle savne noe til ditt møblerings- eller innredningsprosjekt, så ta mer enn gjerne kontakt med oss enten på vår Online chat, eller på mail: kontakt@senseon.no. Vi vil bistå deg så raskt og godt vi kan.

Online Chat og Support

Bistår deg, når du trenger det. Her kan du få råd og veiledning på produkt og innredning, samt bestille tjenester og få generell support.

Åpningstider:
Mandag – fredag kl.: 08:00 – 17:00

Utenom åpningstiden vil din henvendelse bli sendt oss som mail, og vi vil besvare den så raskt som mulig påfølgende arbeidsdag.

Fordelsprogram

Vi tilbyr alle våre avtalekunder egne betingelser og gode rabatter gjennom vårt fordelsprogram. Bli avtalekunde og få fordeler allerede fra første kjøp. Les mer

Faglig innspill, Inspirasjon og veiledning

Få tilgang til kunnskap, råd og veiledning relevant for ditt prosjekt, enten du skal rehabilitere/renovere, relokalisere eller kun ommøblere eksisterende lokaler. På våre SenseIT sider deler vi artikler og fagstoff, fra våre tilknyttede fageksperter.

I samarbeid med våre fagspesialister søker vi å holde deg oppdatert på flere relevante fagområder :
anskaffelsesprosess, innredningsprosesser, optimalisering av lyd og lys i åpne rom, veileder til flytting og relokalisering, trender og råd for å skape smarte, attraktive og effektive arbeidsmiljøer, og mer.

På våre inspirasjonssider vil du finne et bredt og godt utvalg av prosjekter, referanser og miljøer som kan gi deg nyttig inspirasjon til deres prosjekt. I tillegg gjør vi det enkelt å handle direkte utfra disse inspirasjons bildene.

SenseOn jobber kontinuerlig sammen med våre fageksperter, for å gjøre relevant kunnskap og inspirasjon tilgjengelig for våre kunder.

Fagspesialister og konsulenter

Vi har inngått samarbeid med kompetente, erfarne aktører innen flere fagfelt. Vi tilgjengeliggjør deres kompetanse via vår mediaportal SenseIT og formidler deres tjenester, til nytte for dere som våre kunder

Innen følgende områder kan vi bistå:

 • Interiør konsulenter
 • Interiørarkitekter
 • Flytting og facility management
 • Innkjøpsprosessen
 • Produktutvikling og design
 • Kunst på arbeidsplassen
 • Lysoptimalisering
 • Akustikk
 • Arkitekturpsykologi
 • Organisasjonsutvikling og arbeidsmiljø
 • Profilering og varemerkebygging

Ønsker du å knytte kontakt med en av våre fagspesialister, ta kontakt på mail: support@senseon.no

SenseOn – en samarbeidsparter på innkjøp.

Tjenester i anskaffelsesprosessen

Tegnebistand 2D/3D
Spesialtilpasninger av produkt
Prøve stoler / Kontorstoler (ved anskaffelse > 60 stoler)
Prøvemøblering (av utvalgte møbler, ved estimert anskaffelse > NOK 500.000,-)

Tjenester ved levering

Bestill disse tjenestene direkte i vår netthandelsløsning ved utsjekk av bestillingen i handlekurven eller ta kontakt med «online support/chat» eller på mail: support@senseon.no for priser og bestilling

Mellomlagring

Ønsker du samlevering av bestilte varer, organiserer vi dette ved en mellomlagringsløsning. Dine bestilte varer vil da kunne leveres samlet til angitt dag og tidsrom. Denne tjenesten bestilles sammen med produktene direkte i vår nettbutikk. Du kan også sende oss en henvendelse via vår Online Chat eller på mail til: support@senseon.no

Montering

Dersom du trenger hjelp til montering og installering av produkter, har vi tilknyttet oss profesjonelle montører, som er behjelpelige med montering. Bestill tjenesten sammen med produktet i nettbutikken, eller via vår Online Chat eller på mail til: support@senseon.no

Lagring

Dersom det oppstår forsinkelser, hos deg som kunde, som gjør at varer må lagres på vårt lager, så organisere dette for dere. Bestill tjenesten direkte i nettbutikken, via vår Online Chat eller på mail til: support@senseon.no