Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Kontakt oss

Kontakt oss

  Kontaktinformasjon

  Adresse

  Akersgata 7

  0158 OSLO

  Frakt og levering

  Levering

  Levering av varen(e) vil skje på den måte, på det stedet og til angitt tidspunkt(er) slik som spesifisert i deres endelig ordrebekreftelse og i henhold til informasjon gitt i netthandelsløsning på den enkelte vare.
  Om avvik skulle forekommer mellom leverings informasjon gitt på netthandelsløsningen og ordrebekreftelse, så vil det være leveringstid angitt i ordrebekreftelsens som gjelder.

  Leveringstid

  Leveringstider på nettsiden er estimert leveringstid til de fleste adresser i Sør-Norge tom Trondheim.
  For enkelte andre lokasjoner, samt Nord Norge må det påregnes 3-5 dager ekstra leveringstid. Levering av den enkelte vare/produkt i en ordre, vil være i h.t. den enkelte produkts spesifiserte leveringsdato om ikke annet er avtalt eller spesifisert i ordrebekreftelsen.

  Samlevering

  Dersom du ønsker samlevering av en/flere ordre som har forskjellige leveringstider, kan dette bestilles som ekstra tjenste ved bestilling av varene. Det er også mulig å etterbestille denne tjenesten, ved å henvende deg til support@senseon.no. Levering vil da være i.h.t avtale og normalt når produktet med lengst leveringstid, er mottatt vårt lager.

  Leveringssted og tidspunkt

  Leveranser foregår normalt mandag til fredag, mellom kl. 07.00 og 16.00.
  Vi vil søke å ringe deres kontakt før levering.
  Det må være en ansvarlig for mottak tilstede ved levering.
  Leveringen skjer i utgangspunkt på gateplan eller til lasterampe på avtalt adresse. Ønskes bistand til innbæring, kan dette bestilles via support@senseon.no.
  PS: Vær oppmerksom på at varer leveres med distribusjonsbil, og at det må være plass til at denne kan kjøres frem til den aktuelle adressen.

  Les mer om våre kjøps- og leveringsbetingelser:

   

  Les mer