Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Om oss

SenseOn finner sin plass i markedet

SenseOn imøtekommer nye tiders forventninger og krav, gjennom en samhandlingsportal for kjøp av kontormøbler og innredning

SenseOn fokuserer på økt digitalisering, hvor flere prosesser går automatisk og hvor innkjøpsprosesser forenkles og effektiviseres

En økt digital samhandling skaper forutsigbarhet, oversikt, effektivitet og enkelhet både hos dere som kunde og hos våre leverandører. Alt er transparent og oversiktlig, og i sum skaper dette en merverdi for deg som kunde. I dette bildet er SenseOn skapt.

SenseOn tilrettelegger for samhandel og kjøp av kontormøbler, samt interiørrelaterte produkter gjennom e-handel og digitaliserte løsninger.

SenseOn er primært en B2B kanal rettet mot det profesjonelle kontraktsmarkedet, herunder Kontor, Skole og Undervisning, Kafe og Restaurant, Hotel og Konferanse med videre.

SenseOn sitt formål er å gjøre det enkelt for våre kunder ved å tilby en brukervennlig, intuitiv handelsplattform med gode løsninger, ferdige produktløsninger og enkel navigasjon.

Å handle hos SenseOn er enkelt, trygt og effektivt.

Historien SenseOn

Kontormøbel – og innredningsbransjen i Norge har lange og gode tradisjoner. Med verdier som bør heines om, ivaretas og forvaltes slik at det setter spor og leder an i et skiftende marked. I dette fant vi vårt oppdrag og et ønske om å bidra.

I et skandinavisk og internasjonalt perspektiv, utsletter vår digitale hverdag landegrenser, konkurransen spisses og nye utfordringer oppstår. Vi må endre oss for å være levedyktige inn i fremtiden.

Les mer

Dette er SenseOn

Sense – som å forutse fremtiden – Kontinuerlig levere merverdi til våre kunder, gjennom å benytte nyeste teknologi, levere digital kompetanse, være ledende i endring og innovasjon. Kontinuerlig forbedre kundens handleopplevelse og imøtekomme en ny generasjon kunder.

Sense – som i sunn fornuft – Vi skal levere en samhandlingsplattform som er brukervennlig og funksjonell med online kundeservise og verktøy som gjør din online handleopplevelse enkel, trygg og effektiv.

Sense – som i bevissthet og erkjennelse–I sentrum av alt som skal skapes, står tilgangen til kunnskap. Vi skal bidra til å øke bevissthet, og erkjenne kilden til kunnskapen. Vi skal bringe våre kunder til kilden til kunnskap og kjernen av kompetansen. Dette skal vi gjøre ved å synliggjøre, fremme og tilgjengeliggjøre nyttig og relevant fagkunnskap og kjernekompetanse. Vi skal skape et nav, Kunnskapsnavet via opprettelsen av medieportalen SenseIT.
Til glede for våre kunder, og i respekt for kilden til fagkompetansen.

Sense – som i «å sanse» og «sanser» – Hos oss skal dine sanser vekkes. Gjennom form, farge, funksjon, design og kunnskap skal du finne inspirasjon til å skape fremtidens smarte, attraktive og produktive arbeidsmiljøer. Gjennom vår komplette produktportefølje skal du kunne skape etterlengtet atmosfære, bygge varemerke, understøtte bedriftskulturen og øke motivasjon. Alt med tips og råd fra våre tilknyttede interiørarkitekter, som vil dele sine erfaringer og anbefalinger med deg.

Making Sense online, by Making it simple!

Nøkkelinformasjon

20 års erfaring
10 miljø sertifikat
40 produsenter
20 fagspesialister

Tips til en effektiv handleopplevelse

steg 1

Velg din enkleste «handlerute» utfra ditt utgangspunkt og behov

Les mer

Steg 2

Få bistand og velg tilleggstjenester

Les mer

Steg 3

Bli avtalekunde, og få fordeler fra første kjøp

Les mer

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Adresse

Akersgata 7

0158 OSLO

Telefon

+47 22 69 05 55

SenseOn teamet

Basert på intern kjernekompetanse og ekstern fagkompetanse.

Fleksibelt, kostnadseffektivt og gir optimal ressursutnyttelse.

Kjerneteam

Faste ansatte med kjernekompetanse for daglig kundeoppfølging

Utvidet Team

Profesjonelle ressurser med lang erfaring og spisskompetanse som kompletterer og utvikler organisasjonen. Daglig tilgjengelige og ved behov.

– Montører og servicepersonell

– Tegnere,2D og 3D

– Form, farge og planløsninger

– Leasing og økonomi

– Produktkompetanse og showroom

– Flyttekompetanse

– Lys og lyd optimalisering

– Kunst på arbeidsplassen

– Planter og arbeidsmiljø

– Fotografi og tekst

– Interiørarkitekt tjenester

– Arkitekturpsykologi

– Direkteleveranser

Menneskene bak SenseOn

Lena Lerpold Larsen

Har lang erfaring fra kontormøbelbransjen, og fra ledende stillinger innen IT, Finans og Olje og Gass industrien. Har et strategisk overblikk, og et brennende engasjement i å skape merverdi for våre kunder. Utfordrer gjerne etablerte metoder, for å inspirere til innovasjon og nytenking. Med sin operative tilnærming og høye serviceinnstilling, har hun hatt en sentral rolle i å posisjonere tidligere arbeidsgiver som en av Skandinavias ledende leverandører i kontormøbelbransjen.

Jørn Hansen

Med mer enn 20 års bransjeerfaring, fra operative stillinger innen salg og distribusjon, markedsføring og ledelse, produktutvikling og leverandørsamarbeid har han både nådd mange milepæler, opparbeidet en stor kompetanse og nettverk i bransjen. Han brenner for nye løsninger og elsker samhandling med nye mennesker, og med stor sans for estetikk innen innredning og produktdesign.

Sammen har vi benyttet vår bransjebakgrunn, kunnskap og erfaring i etableringen av SenseOn og vi gleder oss til å utvikle selskapet i samarbeid med gode kunder. Sammen blir vi best.

 

Sertifikater

Vi jobber med ledende, kvalitets- og miljøbevisste produsenter og distributører. Våre samarbeidspartnere har uttalte og konkrete kvalitets- og miljømål og jobber kontinuerlig for å imøtekomme og overgå disse parameterne. Flere av våre produsenter og produkter er miljøsertifisert.
Vårt miljøfokus er kontinuerlig, og vi jobber stadig mot nye målsetninger både internt og sammen med våre produsenter. Vi vil jobbe med å prioritere miljø sertifiserte produkter, og gjøre disse enkelt tilgjengelig for våre kunder. Mer om enkelt produktenes miljø sertifikat, finnes på produktinformasjon.

Et viktig tiltak er for oss er også å forsøke å jobbe med minske bruken av plast og emballasje, i tillegg til bistå våre kunder med miljøvennlig avfallshåndtering. Be om emballasjehåndtering ved neste bestilling.

Klikk på sertifikatene nedenfor for å lære mer.