Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / Ombrukstjeneste

Ombrukstjeneste

Av: Lena Lerpold og Grete Sexe |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Sikre en grundig ombruksanalyse

Ved å få full oversikt over hva man faktis har tilgjengelig, kan man gjøre mer bærekraftige og kostnadseffektive valg når det gjelder innkjøp av nye møbler og utstyr. SenseOn sørger for at møblene blir tagget og registrert på en enkel og effektiv måte, slik at du kan fokusere på å ta de riktige beslutningene for din organisasjon. Ved å velge SenseOn som samarbeidspartner kan du være sikker på at du gjør gode, smarte og bærekraftige valg.

Les mer om møbelregistreringstilbudet vårt her.

En god analyse starter da med en komplett og god oversikt.

En grundig analyse av møbelflåten gir konkrete anbefalinger for forvaltning, ombruk og muligheter for salg. Med en oversiktlig omrbuksanalyse kan du forbedre bærekraften og spare penger. Vårt digitale styrings- og forvaltningssystem gir deg tilgang til flere omrbukstjenester. Regelmessig vedlikehold, reparasjon og økt ombruk øker levetiden på møblene og reduserer klimaavtrykket. Vår ombrukskonsulent vil raskt digitalisere bedriftens eksisterende møbel- og inventarpark.

Miljørapport – å dokumentere bærekraftige tiltak rundt møbelhåntering er avgjørende for både internt engasjement og ekstern kommunikasjon. Ved å velge å ta ansvar for bærekraft på alle områder sender dere et viktig signal. SenseOn tilbyr miljørapporter, utarbeidet av vår sirkulære rådgiver, for møbel- og inventarporteføljer som kan brukes i deres egen bærekrafts- og klimarapportering.

I vår ombruks-hub tilbyr vi flere ombrukstjenester:

  • Møbeltapetsering
  • Møbel re-design
  • Møbelsnekker
  • Reparatører
  • Rensing
  • Lakkering

Ta kontakt med en av våre innkjøpsrådgivere for en uforpliktende samtale om våre tjenester! 

Kontakt oss