Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Design som bygger varemerke, profil og identitet

Design som bygger varemerke, profil og identitet

Skreddersøm og spesialtilpasning av innredning, kan på en positiv måte understøtte bedriftens varemerke, profil og fremheve deres identitet.

Sammen med våre produsenter og deres designere, kan vi utarbeide spesialtilpassede produkter etter målsøm som vil fremme deres behov, formål og profil. En spesialtilpasset produktportefølje, som vil sikre gjennomgående varemerkegjenkjenning i bedriftens avdelinger og lokasjoner.

Produkter som i form, farge, materialvalg og størrelse passer deres formål og profil. Produkter som er unike for dere. Produkter med rett ergonomi for deres arbeidsoppgaver.

Produkter som bidrar til å styrke bedriftens identitet og varemerke.

Med moderne produksjonsutstyr, er våre produsenter nysgjerrige, lydhøre, imøtekommende og fleksible og ser fram til spennende, nyskapende prosesser med dere som sluttbruker. Vi liker å bli utfordret, så test oss gjerne!

Vi anbefaler dette i kombinasjon med tjenester fra en av våre tilknyttede interiør arkitekter, som vil sikre produktenes sammensetning i omgivelsene, for å skape det inspirerende og unike arbeidsmiljøet.