Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseOn Referanser

SenseOn Referanser

Litt forsinket i vår prosess, litt dårlig tid og med innflytting rett etter ferien. SenseOn kom som en redning.
SenseOn snudde seg rundt, fant gode produktløsninger med kort leveringstid og i samsvar med Semway sitt behov og budsjett. SenseOn koordinerte raskt med sin logistikk partner, og fikk på plass en direkte leveranse og et montørteam som stilte opp i ferietid!

SenseOn var en veldig god samarbeidspartner da vi stod med blanke ark og nye lokaler.
De hjalp oss med utforming, gode løsninger og ikke minst møbler som både var praktiske og fine på en gang. Vi har fått tett oppfølging underveis, funnet gode løsninger på nye utfordringer og det beste av alt, – møblene ble levert når de skulle og lokalene ble ferdige til angitt tid ”

Ida Thue Stokstad, Byråleder | Partner Semway Norge AS.

Vi valgte SenseOn som leverandør på alt av møbler til vårt nye kontor. SenseOn ble valgt av flere årsaker: Trygghet ved at de har levert store prosjekter før og har mange års erfaring fra bransjen. I tillegg har vi fått veldig god rådgivning, som har hjulpet oss til å ta valgene vi mener ble riktige for oss. SenseOn har funnet frem til gode og smarte løsninger, inspirert oss og snur seg raskt. Levering, montering og alle prosesser rundt logistikk gikk på skinner og SenseOn leverte som avtalt. Både vi og våre gjester er imponert over det flotte sluttresultatet og vi trives veldig godt i vårt nye, lekre miljø

Tone M Strand, Digital Traffic Manager | JELD-WEN Northern Europe

 

Vi valgte SenseOn for deres helhetlige tilnærming for å løse vårt behov, hvor både det fysiske møblementet og de nødvendige tjenestene ble koordinert og levert på en profesjonell og tillitsvekkende måte. SenseOn bidro med plan- og møbleringsløsning, rådgivning, akustiske analyser og belysnings rådgivning – alt egnet for å skape et optimalt og velfungerende møterom. SenseOn fremstår med stor faglig kompetanse og en behagelig og hyggelig framtoning. På temaer hvor vi var usikre, ba de oss med på en brainstorming og presenterte aktuelle alternative forslag. Vi har etablert stor tillit til SenseOn etter dette prosjektet. SenseOn er en troverdig leverandør for vesentlig større prosjekter enn det som var tilfellet for oss. Vi ser fram til flere givende samarbeid med SenseOn i tiden fremover.

Lars Helledal | Cap10