Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / Nyheter / Flytte dine ansatte inn i åpent landskap?

Flytte dine ansatte inn i åpent landskap?

Av: Senseon |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Kulturfremmende tiltak i et flytte- eller rehabiliteringsprosjekt kan være en fin aktivitet i ventetiden

Ventetiden på å få komme inn i nye lokaler kan ofte virke lang, forventningene bygger seg opp, og kanskje noen kvier seg til en ny hverdag i et helt nytt kontormiljø.
Da kan det være lurt å benytte ventetiden til å engasjere og involvere de ansatte til å gjøre seg noen tanker om hvordan de ønsker at den nye arbeidshverdagen skal bli.

På denne måten skaper arbeidsgiver en arena hvor den ansatte får luftet eventuelle bekymringer, gleder og forventninger, og en handlingsplan kan legges tidlig i prosessen. Dette kan være en sunn «oppvarming» fram til overgangen til en ny arbeidshverdag, og de ansatte vil føle seg involvert, sett og forhåpentligvis hørt.

Noen forslag til felles aktiviteter i ventetiden:

  1. «Samspillsregler»  – Det kan være at bedriften skal flytte sine ansatte fra «trygge» cellekontorer til åpent landskap eller aktivitetsbasert landskap – og nye samspillsregler til felles etterlevelse vil sikre gode rutiner, god stemning og hyggelige arbeidsomgivelser
  2.  Møte dagen – Hvordan vil man møtes når man kommer på jobben om morgen? I nye omgivelser har man anledningen til å starte gode felles rutiner til felles glede