Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Alle Fageksperter / Arkivet – nettbaserte interiørtjenester
Alle Fageksperter

Arkivet – nettbaserte interiørtjenester

Av: Emilie Bergum Arnesen, Arkivet |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Arkivet er en nettbasert tjeneste som bidrar med en plan for oppussingsprosessen og oppgradering av lokaler på en effektiv og budsjettvennlig måte. Som et proptech-selskap etablert i 2018 har Arkivet fokus på digitalisering, innovasjon av arbeidsprosesser, og effektiv kartlegging av kunden og kobling med rett interiør kompetanse.

 

Gjennom konseptutvikling, arealutnyttelse, farger og materialer kan bedrifter forbedre trivsel, effektivitet og merkevare. Et godt funksjonelt  fysisk miljø vil også kunne bidra til lønnsomhet i deres bedrift i lengden. Arkivet hjelper din bedrift med å optimalisere deres lokaler etter hvilke ønsker og behov dere har, gjennom inspirasjon, nytenkende ideer og kreative løsninger. Interiørarkitektene ønsker å være lett tilgjengelig for dere online, eller dere kan avtale møte ansikt til ansikt. De digitale tjenestene gjør at Arkivet er tilgjengelige for hele landet – dere laster opp bilder og annen informasjon, og møter blir tatt på video.

Arkivet er opptatt av at dere får maks ut av budsjettet dere har satt, og at den profesjonelle kompetansen sikrer optimalisering av omgivelsene, og reduserer feiltrinn og bomkjøp. Vi har fokus på kostnadskontroll og interiørekspertise, og kan også bidra i små prosjekter. Uansett om dere har behov for enkel veiledning og tips, eller om deres prosjekt er mer omfattende, kan Arkivet hjelpe med å oppnå ønsket resultat

Arkivet – Ta kontakt og få hjelp av en Interiørarkitekt i dag, helt etter ditt behov og ønske

Ønsker din bedrift å investere i trivsel, effektivitet og merkevare? Arkivet hjelper din bedrift med å optimalisere deres lokaler etter hvilke behov og ønsker dere har. Arkivet bistår i alle type prosjekter, stor som små, privat eller bedrift – alle type miljøer.

SenseOn formidler gjerne kontakten med oss, ta kontakt med dem på kontakt@senseOn.no / 22 69 05 55 – Du kan også rett i SenseOn.no Shop, bestille en startpakke med interiørarkitekt tjenester – og vi oppretter kontakten med deg raskt etter bestilling.

Eller du kan mer enn gjerne ta direkte kontakt med oss på:

post@arkivet.co/ +47 40851022

Arkivet.co