Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Alle Fageksperter / Relokator – logistikk og montering
Alle Fageksperter

Relokator – logistikk og montering

Av: Len-Terje Hermansen, Relokator |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Relokator er i dag den største aktøren i Skandinavia innen prosjektrådgivning i forbindelse med flytteprosesser, kontorflytting og montasje. De har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen,Trondheim og Stockholm i tillegg til at de er landsdekkende operativt.

I 2018 leverte de nesten 14.000 rådgivnings- og prosjektledertimer til 350 ulike kunder og flyttet om lag 40.000 arbeidsplasser.

I alle leveranser og tjenester de leverer, står kvalitet og god service i fokus.
Dette gjenspeiler seg i deres verdier; Profesjonelle, Problemløsende og Humørfylte.

For våre kunder betyr det at Relokator har en faglig styrke og drivkraft, at vi er den som løser problemstillinger, og det skal være trygt og hyggelig å jobbe med oss.

Som den største aktøren i bransjen har vi et medansvar til å bidra aktivt med miljø- og samfunnsengasjementet. I Relokator har vi stort fokus på mest mulig miljøvennlig drift og utnyttelse og er Miljøfyrtårnsertifisert og Grønt Punkt medlem.

 

SenseOn inngått samarbeid med Relokator

Etter mange år med et godt samarbeid og vel gjennomførte prosjekter, har SenseOn og Relokator fått et tett og velfungerende samarbeid. Å ha et godt og velfungerende team på tvers av bedrifter, er viktig for å sikre våre kunder med trygge og gode leveranser – på tid og til rett kvalitet.

SenseOn koordinerer kontakten med oss, så har du behov for vår kompetanse vil SenseOn formidle kontakten.

Ta kontakt med SenseOn på: kontakt@senseon.no / 22 69 05 55.