Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Design / De La Espada
Design

De La Espada

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

De La Espada et designstudio, produsent og et lite stjerneskudd i møbel-himmelen.

En produsent som allerede er godt etablert i New York og London, og siste året også i Stockholm. Nå entrer de det norske markedet sammen med SenseOn.

De La Espada tilbyr møbler til hjemmet og til offentlige miljøer, Hotell, restauranter og kafeer.
Selskapet ble startet av Luis De Oliveira og Fatima De La Espada i 1993. De La Espada tilbyr industriell design med varme toner. Produktene har et luksuriøst uttrykk og design som forsterkes ved bruk av taktile materialer og høyt detaljenivå.

De La Espada produserer nydelige møbler, med et øye for detaljer, et hjerte for håndverket og en dyp respekt for de naturlige materialene de jobber med. De La Espada skaper møbler for livet – a Place to eat, a Place to rest, a Place to sleep and a Place to work.

Selskapet samarbeider med ulike designere og bistår dem med produksjon og distribusjon. Produktene deres er designet av Autoban, Luca Nichetto, Matthew Hilton, Studioilse og Neri&Hu.

De La Espada Look Book Volume 2

 

De La Espada Stockholm Design Week 2018 MedRes 1

De La Espada og deres designere

De La Espada samarbeider med ulike designere og bistår dem med produksjon og distribusjon. Designere de samarbeider tett med er de anerkjente designerne:

Autoban er basert i Istanbul. Deres design er hovedsakelig laget av naturlige materialer, og krysser grensene mellom tid, kultur og tolke det kjente på ny.

Luca Nichetto er en designer fra Italia. Luca Nichettos design er inspirert av de store arkitektene på 1950-talle

Matthew Hilton er en designer fra Storbritannia. Matthew Hiltons design er diskre og skulpturell med høyt detaljnivå.

Neri&Hu har base i Shanghai og London. Neri&Hu stiller spørsmål til potensialet i «kinesisk design» og søker alternativer til det normative.

Studioilse er basert i London. Studioilses design ser på design som et middel for forandring og revitalisering.

De La Espada produksjon

De La Espada har sin egen fabrikk som ligger nær Sølvkysten i Portugal. Der har de dyktige håndtverkere som kombinerer edle materialer, tradisjonelt snekkerarbeid, håndtverk og avansert teknologi for oppnå høyeste standard for hvert design. De jobber hele tiden med å kombinere innovasjon, tradisjon og teknologi i produksjonsprosessen. De La Espada har fokus på å produsere produkter med materialer av høy kvalitet og enestående design.

De La Espada tilbyr produkter med ulike design innenfor disse produktgruppene: stoler, barstoler, loungemøbler, arbeidsbord, møbler til spiseplassen, lamper og accessories. (Klikk på bildet og få en liten presentasjon av noen av deres produkter)

 

We put the author at the forefront, and value the modern artisan. We partner with designers who art direct, curate and design their own product lines, and support them through manufacture and distribution