Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Design / Månedens designer, Luca Nichetto
Design

Månedens designer, Luca Nichetto

Av: Marlene Zeiner Borthen, Interiør Konsulent & Stylist |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Designeren vi ønsker å dedikere litt oppmerksomhet denne måneden er, Luca Nichetto. Hans brennende dedikasjon og faglige bredde, kommer til syne i alle hans design. Når du først har blitt introdusert til hans arbeid, og hans inspirerende designverden, blir du raskt betatt av hans produkter.

Vi er glad for å ha mange av Luca Nichetto sine designprodukter tilgjengelig i vår butikk, via De La Espada og &tradition. La oss introdusere…

Luca Nichetto er en italiensk designer født i Venezia i 1976. Han studerte på Instituto Statale Dárte, før han tok en bachelorgrad i industrielt design på Universita Luay de Venezia hvor han ble uteksaminert i 1998 .

Luca Nichetto begynte sin karriere med å jobbe hos respektive merker som Salviati og Foscarini før han lanserte sitt eget design studio med navnet Nichetto&Partners i 2006. Født med lidenskap for industrielt design og håndverk, kombinerer han italienske og skandinaviske kulturer i felt som produkt- industri- og interiørdesign. Han har mange parallele samarbeid med anerkjente og etablerte produsenter og har designet for De La Espada, Fogia, Moroso, Cassina, Offect og &Tradition m.fl. I tillegg har han vært kreativ direktør for flere kjente internasjonale merker.

Main Picture (above), Ratatouille prosjekt Stockholm Furniture Fair 2018, by Luca Nichetto / Nichetto studio. Photo credit: Mathias Nero.

Nichettos arbeid har blitt utstilt verden over i byer som Venezia, Paris, London og Stockholm. Sistnevnte flyttet han til og åpnet et nytt studio med navnet Nichetto i 2011 som han nå arbeider fra.

Han har blitt tildelt en rekke internasjonale designpriser for sine svært etterforskede og innovative designprosjekter, samt sittet i jury under flere prestisjetunge designer arrangementer og konkurranser.

Bilde venstre, Nichetto Studio prosjekt i samarbeid med vår produsent De La Espada : «Belle Reeve» sofa. (photo: Nichetto studio)

Bli kjent med Luca Nichetto’s designverden ved å besøke nichettostudio.com  

 

Marlene Borten Zeiner, Interiør konsulent  @mdezeiner

Et lite knippe av våre Luca Nichetto favoritt produkter (Klikk på bilde og få en liten framvisning)