Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Populære innlegg / Et bærekraftig kinderegg
Alle Fageksperter, Populære innlegg

Et bærekraftig kinderegg

Av: SenseOn Group V/Martin Vik |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Norske bedrifter kaster tonnevis med funksjonelle møbler årlig. Derfor har vi utviklet en tjeneste som sparer bedriftene for unødvendige utgifter og bidrar til en grønnere fremtid.

«Det enkle er ofte det beste» har etablert seg som et uttrykk med mange gode egenskaper, og fungerer ofte som en oppskrift på gode valg og løsninger.
Det er imidlertid ikke nødvendigvis den malen du bør følge neste gang kontorlokalene er klare for en oppgradering. 

Ikke et vondt ord om IKEA, eller andre møbelleverandører som er kjent for rask leveringstid og priser som ikke virker skremmende. Det er lett å forstå at gamle kontorstoler ender i søpla og erstattes av nye stoler som kan trilles inn samme dag.
Se for deg at vi kan redusere mengden avfall, og enda bedre, forestill deg gamle kontormøbler forvandles til nye… 

Når vi sier at vi ønsker å utfordre møbelbransjen og skal jobbe for en mer sirkulær fremtid, skal vi gjøre nettopp det!

Og vi skal gjøre det sammen med kundene våre som ser verdien av gjenbruk.
Når vi omgjør kontormiljøer er det med fokus på bærekraftige løsninger og skape en identitet og profil. Vi tar hensyn til både mennesker, klima og miljø.
Vi har alle et felles ansvar, og neste gang du ber en kollega gå til innkjøp av nye møbler, eller planlegger en storstilt oppussing, kan det være lønnsomt å se nærmere på våre tjenester.

 

Dette er tjenestene SenseOn leverer

SenseOn er en totalleverandør av bærekraftig arbeidsmiljø, hvor vi tilbyr alt du trenger for å skape et etisk og miljøvennlig kontormiljø. Gjennom innkjøpsrådgivning, prosjektledelse og spesialisert fagkompetanse, sørger vi for å tilpasse løsningene til dagens og fremtidens fleksible behov. Samtidig sikrer vi at bærekraft spiller en sentral rolle i alle ledd av innredningsprosessen.

Med over 20 års erfaring fra innredning av varierte og komplekse kontormiljøer har vi utviklet en bred fagkunnskap og bygget et solid nettverk av spesialistkompetanse.
Hos oss får du råd og veiledning innen bærekraftige og sirkulære anskaffelser, bistand i anbudsprosess, oppfølging, rapportering samt prosjektledelse gjennom hele leveranse. 

Som en ledende aktør innen kontorinnredning tar vi ansvar for møblenes levetid gjennom alle ledd i verdikjeden. Vi legger tilrette for den mest optimale håndtering og forvaltning av ressursene der klima, miljø og investeringen ivaretas. Sammen med våre utvalgte fageksperter, leverer vi løsninger til både det private og offentlige i hele Norge.

Vårt fokus er å angripe problemet ved rota. Ta tak i realiteten i at det hvert år kastes omkring 37.000 tonn fullt brukbare kontormøbler i Norge.

Derfor har vi utviklet en tjeneste som er sirkulær og fremtidsrettet, som ivaretar våre kunders ønske om å bidra til et bedre miljø.

 

Sirkulær leietjeneste

Vi tilbyr også en sirkulær leietjeneste (Furniture as a Service) for kontormøbler.

Dette er en fleksibel tjeneste som gir bedriften mulighet til raskt å tilpasse seg endringer i arbeidsmiljøet. Leieløsningen åpner muligheten til å utvikle arbeidsplassen på en brukerorientert måte, uten å måtte foreta unødvendige tilleggs investeringer.

Gjennom leie tar kundene også aktivt del i sirkulær økonomien ved å velge møbler fra et større ombruksystem, som på den måten forhindrer unødvendig avfall og materialbruk.

I stedet for å eie, konsumere og kaste møbler, vil vi ta ansvar for møbelets kretsløp. Slik optimaliseres gjenbruk, ombruk, materialgjenvinning og deling. 

Og du som kunde går fra å være forbruker, til å bli en sirkulær bruker!

Kontakt en av våre innkjøpsrådgivere

Mange kjenner allerede til våre tjenester, og hvordan vi jobber for å skape unike, moderne og bærekraftige kontormiljøer.

SenseOn har vært involvert i flere store prosjekter i både privat og offentlig sektor.

Vi jobber kontinuerlig med å bevisstgjøre og stille krav til våre samarbeidspartnere, forhandlere og produsenter. SenseOn ønsker å bidra i utviklingen mot en mer bærekraftig framtid, og vil fortsette vårt arbeidet med å bevisstgjøre alle aktører i verdikjeden om vårt felles miljøansvar. Dette gjør oss ikke bare til en aktør som jobber for å skape økonomiske fordeler for kundene, men til en aktør som proaktivt tar ansvar for å redusere klimaavtrykket. 

Vil du vite mer om oss i SenseOn kan bidra til å skape fremtidens attraktive og bærekraftige arbeidsplass for dine ansatte?

Ta kontakt med en av våre innkjøpsrådgivere for en uforpliktende prat om våre tjenester! 

Kontakt oss