Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Alle Fageksperter / Koi Fargestudio
Alle Fageksperter

Koi Fargestudio

Av: Koi Fargestudio |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Koi Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio, og deres målsetting er å bidra med målrettet og effektiv fargebruk innenfor byrom, arkitektur, interiørarkitektur, produktutvikling og grafisk design. De tilbyr rådgivning, kurs, utvikling og strategisk veiledning. Deres ansatte har variert fagbakgrunn, alle med et særskilt fokus på farge.

Farger påvirkning:

Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Eller hva med hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær.

Koi Fargestudio – Ta kontakt å få hjelp med fargerådgivning, helt etter ditt behov og ønske

Fargestudioet leverer fargepaletter til mindre og større prosjekter (produkter eller kolleksjoner), og jobber her tett med designer eller merkevare, for å sikre at visjonen møtes. Studioet kan også bidra med kommunikasjon rundt de valgte fargene, som er en viktig del av det ferdige produktet.

Ønsker du ytterligere informasjon, eller et møte? La SenseOn sette deg i kontakt. Send en beskjed via deres Online Chat, telefon 22 69 05 55 eller mail: kontakt@senseon.no. Eller ta direkte kontakt med Koifargestudio på mail@koifargestudio.no

koifargestudio.no