Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Alle Fageksperter / Akustikk i rommet med Romakustikk
Alle Fageksperter

Akustikk i rommet med Romakustikk

Av: Håkon Vinnogg |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Vi er stolte av å kunne introdusere vår nye fagekspert, rådgivende sivilingeniør fra Romakustikk AS, Håkon Vinnogg. Med sin bakgrunn innen lyd og akustikk vil han kunne hjelpe kundene våre med god lyd i alle typer arbeidsmiljø.

Romakustikk AS

Utfordringer med lyd er et økende problem på arbeidsplassen (25% opplever støy som et problem).
Dette skyldes blant annet endrede planløsninger, nye måter og organisere kontoret på (aktivitetsbasert) og bruken av harde materialer i gulv og vegger (glass og betong). En viktig faktor er også manglende fokus på akustikk i planleggingsfasen, særlig ved rehabilitering.

 

I dag finnes det en rekke produkter på markedet med ulike egenskaper og bruksområder. Utfordringen er som oftest å vite hvor mye materiale som skal til for å møte kravene til etterklangstid. Mange løsninger blir i dag basert på tilfeldige valg, der hensynet til dekor prioriteres fremfor reell effekt.

Foruten å tilby markedets ledende produkter innen absorpsjon, kan vi bistå med måling og beregninger for å sikre et riktig resultat. I tillegg kan de fleste av situasjonene prøves ut på stedet ved hjelp av et testpanel før endelig avgjørelse foretas.

Romakustikk AS, tilbyr vi også fullverdige analyser av planlagte og eksisterende rom. Dette er et ”lavterskel” tilbud der du får tilgang til profesjonell bistand med akustiker, selv på små og mellomstore oppdrag.

For profesjonelle aktører som arkitekter, interiørarkitekter og konsulenter kan vi tilby fri bruk av programvare der du selv kan gjøre dine beregninger. Slik finner du hvilken effekt de valgte Snowsound/Snowfiber produktene vil ha i det aktuelle rommet.

SenseOn setter deg gjerne kontakt med Romakustikk for bistand med fullverdige analyser, ytteligere informasjon eller for en kort presentasjon av programmet, som er enkelt i bruk.

SenseOn tilbyr en bredde av sertifiserte akustikkprodukter, som sammen med Romakustikk sine panel og himlingsløsninger, utgjør fullverdige og komplette løsninger som kan tilpasses rommet og aktiviteten.

La oss bistå deg i å skape et bedre lydmiljø for dine ansatte, besøkende og gjester.

Romakustikk AS hjelper deg med god lyd på arbeidsplassen.

Før kjøp av produkter som skrivebords-skjermer, vegg-absorbenter og akustiske tekstiler er det vesentlig å vite hvor mye man trenger, og plasseringen av disse. Derfor tilbyr Romakustikk, i samarbeid med SenseOn, rådgivning og eventuelle målinger i forkant av handel. Nettopp for at du som kunde skal vite at sluttresultatet tilfredsstiller krav til god lyd for deg og dine ansatte.

For hvorfor ikke gjøre det riktig på første forsøk?

Spør om en gratis akustikk-befaring på kontakt@senseon.no / 22 69 05 55

www.romakustikk.no