Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Alle Fageksperter / Servix Plantedekor
Alle Fageksperter

Servix Plantedekor

Av: Gina Marie Holth, Servix Plantedekor |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Vi er et solid norsk serviceselskap som leverer komplette løsninger til kontorer og offentlige miljøer

DETTE TROR VI PÅ
– Vi tror på å levere kvalitet. Hver gang.
– Vi tror kvalitet henger sammen med vårt gode arbeidsmiljø og bedriftskultur.
– Vi tror på å levere det kunden forventer.– Vi har sterk tro på at våre løsninger og produkter bidrar til et triveligere og mer effektivt arbeidsmiljø hos våre kunder.

 

«Planter skaper levende rom.»

Planter til kontoret i dekorative krukker gir en «velkommen til oss følelse», og hever profilen i kontorlandskap, ankomstområder og ventesoner.

Rent praktisk benyttes planter for å skjerme arbeidsplasser, for å hindre innsyn, for å dempe støy og for å dele samt myke opp kontorlandskap og vandresoner. Undersøkelser viser at det også oppnås helsemessige gevinster, ved bruk av kontor planter, som redusert fravær og økt trivsel blant ansatte.

Servix Plantedekor AS tilbyr et meget bredt utvalg av potter og kontorplanter, og vi skreddersyr løsninger etter kundens behov og ønsker. Om behovet er noen få planter til kontoret eller større løsninger til fellesområder som plantevegger er vi alltid like motiverte for å løse behovet.

                                                                                                                                                                  Da det krever økt kunnskap ut over litt vanning, i ny og ne, for å holde kontorplantene grønne og friske gjennomfører vi service jevnlig (se mer under service)

Tilpassede løsninger uansett utfordring, ønske eller behov.

Servix Plantedekor AS har sikret bedre inneklima og innemiljø til flere hundre bedrifter i Oslo og Akershus. Med tilpassede løsninger utplassert i både store og små lokaler, leverer vi service og vedlikehold inkludert byttegaranti til alle våre kunder. Våre rådgivere kombinerer løsninger spesielt tilpasset hver enkelt bedrift. Slik garanterer vi den beste løsningen, uansett utfordring, ønske eller behov. Vi samarbeider med SenseOn, og de koordinerer gjerne våre tjenester inn i møbleringsprosessen. SenseOn formidler og koordinerer gjerne kontakten med oss, ta kontakt med dem på:
kontakt@senseOn.no / 22 69 05 55.

Eller ta direkte kontakt med oss, for et uforpliktende møte og tilbud og sikre din bedrift et godt inneklima og innemiljø.

Tlf: 67 17 76 60

Mail: salg@servix.no

www.servix.nowww.servix.no/blogg