Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Design / Alias Design snart i butikk
Design

Alias Design snart i butikk

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Alias design er en godt etablert produsent i det Skandinaviske markedet. Mange vil kjenne igjen deres karakteristiske stoler, konferansestoler og møteromsmøbler fra egne lokaler.

Vi i SenseOn er derfor veldig glad for å ha Alias i vår portefølje, slik at vi kan spre deres designglede med våre kunder. Alias vil snart være tilgjengelig i vår nettbutikk.

Italiensk design på sitt beste

Alias Design har laget italienske design møbler i Italia siden 1979. De overordnede verdiene til selskapet er teknologisk letthet, allsidighet og innovasjon. Selskapet har fokus på å skape bærekraftige produkter med lang levetid, og minimere miljøpåvirkningen i alle deler av sin produksjon. De tilbyr produkter og løsninger som er tilpasset både kontraktsmarkedet og boligmarkedet.

Alias Design satser på tidløse design som overlever trendene. De har stort fokus på den tekniske kvaliteten og bruksnytten av møblene, samt stort fokus på detaljene i designene. De har fokus på å hente ut særegenheter fra hver designer og eksperimenterer med bruk av uvanlige materialer og teknologier. Designene har en uttrykksfull minimalistisk stil.

 

Alias Design tilbyr produkter til en rekke soner. De har stoler og bord til alt fra kontor, til møterom, til konferanse, til spiseplassen og til kafeen/restauranten. Alias Design har også loungemøbler til venteområder, til stillesoner, til sosiale soner, til spiseplassen og til kafeen/restaurant. De har også utendørsmøbler med alt du trenger av møbler til uteplassen.

Her er en smakeprøve av de produktene som kommer (klikk for å få bildepresentasjon):