Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Miljø / GreenGuard Gold
Miljø

GreenGuard Gold

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

Greenguard er et internasjonalt miljøsertifikat som vurderer en miljømessig helhet i produksjon av et produkt og kan sammenlignes med nordiske Svanen.

Greenguard har standarder for bærekraft og råvareutvinning, barnearbeid, helse og etikk, forurensning, energiforbruk, klimagassutslipp, og gjenvinnbarhet.

Greenguard gis på produsentnivå.

 

Greenguard Environmental Institute («GREENGUARD») er en bransjefunksjonell organisasjon som har som mål å beskytte menneskers helse og forbedre livskvaliteten ved å øke inneluftkvaliteten og redusere folks eksponering mot kjemikalier og andre forurensende stoffer.

Greenguard Environmental Institute sertifiserer produkter og materialer for lavkemiske utslipp og fungerer som en offentlig ressurs for å velge sunnere produkter og materialer for innemiljø.

UL GREENGUARD sertifiseringsprogrammet krever at produkter gjennomgår uavhengig, vitenskapelig testing og kontinuerlig overvåkning av kjemiske utslipp. Bare produkter som oppfyller UL Miljøs strenge utslippsstandarder, kvalifiserer for sertifisering. Disse standardene er basert på etablerte kriterier fra viktige offentlige helseforetak.
Mer enn 10.000 produkter på markedet i dag er UL GREENGUARD Certified, som representerer over 350 produsenter og 19 næringer.

UL Sustainable Products Database, organisasjonens online database av sertifiserte eller godkjente produkter, hjelper folk å identifisere sertifiserte produkter og kan søkes etter produktkategori, produsent, bærekraftig studiepoeng, produktattributter og sertifiseringstype.

GREENGUARD Sertifisering er bredt anerkjent og akseptert av bærekraftig byggeprogrammer og byggekoder over hele verden