Vis mine prosjektlister

Mine prosjektlister

Hjem / SenseIT / Anskaffelsen / Interiørarkitekt byråer for B2B – Oslo Omegn (Oppdateres løpende)
Anskaffelsen, Interiørarkitekten, Populære innlegg

Interiørarkitekt byråer for B2B – Oslo Omegn (Oppdateres løpende)

Av: SenseOn |
Legg til i liste

Legg til i prosjektliste

Avbryt

Prosjektliste oppdatert

De fleste ombyggingsprosjekter innebefatter også en plan om å endre arealenes bruksmønster, utnyttelse, innredning, atmosfære og/eller profil. En fagkyndig Interiørarkitekt vil kunne bistå i prosessen med å skape et godt, attraktivt og effektivt miljø. Interiørarkitekten bør involveres helt fra prosjektstart, da de vil kunne være positive bidragsytere i selve rehabiliteringsprosessen, og de faglige synergiene vil gi et optimalt sluttresultat. Interiørarkitekten vil kunne bistå med å sette budsjettrammene for både innrednings- og møbleringsanskaffelsen.

For mer om Interiørarkitektbistand klikk på linken nedenfor. Her vil vi gi dere en enkel oversikt over noen av Oslo Omegn sine Interiørarkitekt byråer, som jobber mot det offentlige- og private næringsliv, i uprioritert rekkefølge. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere denne listen, for å gi deg en lettere oversikt over de største aktørene.

For å få en liten kort innsikt i hva et Interiørarkitekt byrå kan bistå med, kan vi anbefale vår korte guide: Interiørarkitekten

Krohnark AS

Krohnark ble etablert i 2016, og holder til i Waldermar Thranesgate 84C i Oslo. Team Krohn sitt super synkrone team består p.t av 14 erfarne ansatte som jobber innenfor fagfeltene interiørarkitektur, møbeldesign og grafiske design.

Krohnark har en grønn ideologi, og fokus på et mer bærekraftig samfunn, noe som også gjør seg gjeldende innen arkitektur og design. «Mange oppdragsgivere ønsker å gjøre minst mulig skade på miljøet ved byggeaktivitetene.Krohnark etterstreber å erverve oss mye kunnskap i dette feltet, som vi tar med oss inn i prosjekter. Ved behov henter vi ekspertise fra våre eksterne samarbeidsgivere.» De vektlegger gode ergonomiske løsninger og universell utforming. «Vi følger Tech 10, som utfordrer oss til å skape løsninger som gir plass for alle med unike, kreative og morsomme løsninger.»

Krohn er også opptatt av og engasjert i utvikling og sitt sosiale samfunnsbidrag. De er derfor medlem av Oslo Metropolitan Area og Ung i Næringseiendom, og jobber derfor med prosjekter som Pøbelprosjekter, samt støtter Amnesty Internasjonal og Leger Uten Grenser med månedlige bidrag.

Krohnark har prosjekter både innen næring og bolig, og har jobbet med oppdragsgivere som Storebrand ASA, Youngskvartalet AS, DTZ Realkapital AS og Opsahl Gruppen AS m.fl. Trykk på linken for å få en mer dypgående innblikk i flere av deres prosjekter: http://www.krohnark.no/naeringsbygg/

«Bedriftsidentitet via design er vår styrke». «Et gjennomtenkt interiørkonsept bidrar til å styrke en bedrifts merkevare og profil. Vel så viktig er det å skape et sted der medarbeiderne ønsker å jobbe – og ikke minst – er stolte av å vise frem til sine kunder og samarbeidspartnere.
Krohnark har som mål å alltid skape kreative og helhetlige løsninger, som er skreddersydd
etter oppdragsgivernes behov»

Kontaktinformasjon:
Adresse: Waldemar Thranes gate 84C, 0175 Oslo
Telefon: +47 93 28 30 03
E-post:  heidi@krohnark.no (Daglig Leder)

 

Metropolis arkitektur & design AS

Metropolis holder til i Rosenborggaten 19 C i Oslo, og er et av Norges ledende interiørarkitektkontorer. De jobber med innvendig arkitektur og designtjenester innenfor Næringsbygg, Hotel/Restaurant/Cafe, Butikk/Showroom, Offentlig sektor, Trening/Basseng/Spa og Bolig/Hytte. De har bred kompetanse innenfor spesialtilpassede løsninger for mindre og større prosjekter. «For oss er innlevelse, forståelse og samspill med oppdragsgiver og brukere det vesentlige og styrende i ethvert prosjekt og i enhver oppgave.» «Vår rolle er å omsette bedriftens visjon, verdier og mål for prosessen til interiørløsninger som underbygger og reflekterer behovene» «Med særpreg og en attraktiv historie å fortelle vinner man mennesker og markedsandeler.»

Metropolis har hatt kunder som ICE, Elkjøp, Norsk Tipping, Norgesgruppen, Sats Elixia, Statoil mm. Trykk på linken under for å se deres prosjekter innenfor næringsbygg: http://www.metropolis.no/prosjekter/naringsbygg/ 

Kontaktinformasjon:
Adresse: Rosenborggata 19C, 0356 Oslo
Telefon:  +47 40 00 63 33
E-post:  post@metropolis.no

 

AS Scenario Interiørarkitekter MNIL

Scenario holder til i Pilestredet 75 C i Oslo, og driver med interiørarkitetktur og møbeldesign. Firmaet ble etablert i 1984, og er i dag 30 medarbeidere. Dette er et godt etablert firma med lang erfaring innenfor både privat og offentlig sektor. De har en internasjonal tilnærming, samtidig som de har fokus på nordisk arv.

«Rom skal inspirere og kommunisere identitet gjennom ulike opplevelser og funksjonelle løsninger. Som interiørarkitekter er derfor vår viktigste oppgave å forstå dine behov og visjoner, for å skape gode og inspirerende omgivelser.» «Med humor og dynamisk teamarbeid skaper vi design av unike løsninger tilpasset dine behov.»

Scenario har hatt kunder som Lillehammers skyssstasjon, Kampus Grimstad, Tog for NSB, Spaces, Aker Solutions, Siemens, Scandic Hotel, Canon mm. Trykk på linken under for å se deres prosjekter:
https://scenario.no/scenario-interiorarkitekter/interiorarktektur/

Kontaktinformasjon:
Adresse: Pilestredet 75C, 0354 Oslo
Telefon: +47 229 31 250
E-post:  info@scenario.no

 

Linda Evensen Design Ltd

Linda Evensen Design LTD (LED) er et norsk utenlandskregistrert foretak (nuf) og drives av Linda Evensen, interiørarkitekt og møbel- designer  MNIL, cand.des. LED ble etablert i 1994. LED har erfaring innen et bredt spekter av faget fra utforming av produkter og møbler til interiøroppgaver innen kulturbygg, kontor- og konferansebygg, café og restaurant, velvære senter og spa, rehabilitering og restaurering, privatbolig, belysningsplanlegging og farvsetting.

Videre har Linda Evensen Design bred erfaring innen gjennomføring av prosjekt fra idéfase til ferdigstillelse, prosjektledelse samt internasjonal erfaring gjennom arbeid i utlandet.

LED har i løpet av årene opparbeidet et stort nettverk av samarbeidspartnere og kan dermed påta seg prosjekt av større eller mindre omfang. Foretaket har ingen fast ansatte, men samarbeider med freelancere ved behov.

Gjennom en ydmyk og nysgjerrig tilnærming til nye oppgaver har Linda Evensen Design som ambisjon å være en innovativ og inspirerende samarbeidspartner som sammenmed oppdragsgivere og i tråd med oppdragsgivers ønsker og krav, kommer frem til nyskapende og dristig design som berører, beriker og begeistrer.
http://www.lindaevensen.com/  (web siden er under konstruksjon)

Kontaktinformasjon:
Adresse: Oscars gate 92 N-0256 Oslo
Telefon: +47 92295735
E-post:  linda@lindaevensen.com

 

Zinc

Zink er et firma som utvikler innvendig arkitektur som holder til i Drammensveien 130. De jobber analytisk for å skape helhetlige rom som er sanselige og funskjonelle. Firmaet er en del av DARK-gruppen (Design, Arkitektur, Ressurser og Kunnskap). De kan bistå med alt fra valg av møbler og utstyr, til skilting og belysning.

«Vi skaper helhetlige løsninger tilpasset folks hverdag, og setter funksjon først.»

«Nye prosjekter starter med innhenting av all nødvendig kunnskap, ofte gjennom brukermedvirkning. Vi definerer mål og visjon for prosjektet, og avklarer en hensiktsmessig prosess med oppdragsgiver. Gjennom grundig kartlegging og analyse danner vi oss en innsikt som blir grunnsteinen for den videre utformingen av prosjektet.»

Zink har hatt kunder som DNB, Fjordkraft, Microsoft, Nordea, Posten, Høyskolen i Oslo og Akershus mm. Trykk på linken for å se noen av deres prosjekter:
http://www.zinc.no/#projects

Kontaktinformasjon:
Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Telefon:  +47 913 89 508
E-post:  stine@zinc.no (Daglig Leder)

 

Iark

IARK er et interiørarkitekt byrå som ble etablert i 2011 og holder til i Dronning Mauds Gate 3 i Oslo. De har i dag 30 kompetente og engasjerte medarbeidere. De tilbyr tjenester og kompetanse innenfor arbeidsplassutvikling samt møbeldesign, og har bred erfaring innenfor flytteprosesser. De har fokus på å skape rom som støtter virksomhetens arbeidsprosesser og overordnede mål. IARK har fokus på et bærekraftig fundament fra tegnebord til realisering. De er bevisste på bruken av ressurser og materialer i kombinasjon med god design.

«For oss handler bærekraft om å skape tom som gir mening for miljøet og for de menneskene som ferdes i dem. Det skaper langsiktig verdi for alle parter»

«Vi tror det moderne kontorets viktigste oppgave er å være et møtested, et sted vi samhandler med andre og skaper en plattform for organisasjonsutvikling, effektivitet og positiv profilering.»

IARK har hatt kunder som Media City Bergen, Sparebank Vest, Posten, Farstad Shipping AS, Santander Consumer Bank, Aker Brygge mm. Trykk på linken for å se flere av deres prosjekter:
https://iark.no/projekter

Kontaktinformasjon:
Adresse: Dronning Mauds Gate 3, 0250 OSLO
Telefon: +47 22 83 22 13
E-post: post@iark.no

 

KIMA Arkitektur AS

KIMA arkitektur AS ble i 2008 og holder til i Stortingsgata 30 i Oslo. «KIMA har bred erfaring med ulike oppgaver innen kultursektoren og har de senere år realisert flere prosjekter med høy kompleksitet både arkitektonisk, bygningsteknisk og med hensyn til antikvariske og reguleringsmessige forhold.» «Dedikert og grundig arbeid med oppgavene, god kommunikasjon med myndigheter og verneinteresser og løsningsorientert oppfølging på byggeplassen er vårt varemerke.»

Sentral godkjenning:

  • Søker i tiltaksklasse 3
  • Overordnet ansvar for prosjektering i tiltaksklasse 3
  • Prosjektering av arkitektur i tiltaksklasse 3
  • Prosjektering av brannkonsept i tiltaksklasse 2
  • Kontroll av overordnet ansvar for prosjektering i tiltaksklasse 3

Kima har hatt kunder som Statsbygg, Gyldendal ASA, Nasjonalmuseet-Arkitektur, Deichmanske bibliotek, Vedal Entreprenør, DNB Sparebankstiftelsen, Oslo Areal mm. Trykk på linken for å se flere av deres prosjekter:
http://kimaarkitektur.no/projects/

Kontaktinformasjon:
Adresse: Stortingsgata 30, 0161 Oslo
Telefon: +47 22 46 22 22
E-post:  kima@kimaarkitektur.no

 

Mellbye Arkitektur Interiør AS

Mellbye Arkitektur Interiør AS ble etablert i 1954 og holder til i Filipstadveien 5 i Oslo. De er en totalleverandør av arkitekttjenester. De har bred erfaring innenfor alf fra spesialoppdrag som Tryvannstårnet og institusjoner, til hotel- og næringsbygg, til mindre eneboliger og interiøroppdrag. Mellbye har også gjennomført flere rehabiliteringer av signalbygg i Oslo. De har erfaring innefor planlegging av større, komplekse prosjekter.

«En betydelig del av kontorets oppgaver utføres for profesjonelle og private flergangsbyggherrer. Noen av disse har samarbeidet med oss i flere tiår. Selv om våre oppgaver stort sett ligger Norge, har vi utført oppdrag i India, Kenya, Irland og Frankrike for både norske og lokale byggherrer.»

Mellbye  tar også på seg flere pro-bono oppgaver. «Disse inkluderer et omfattende samarbeid med Basecamp Exploreri tre verdensdeler  og et samarbeid med Greenudge om design av 100% resirkulerbar kontorinnredning.»

Trykk på linken for å se flere av deres prosjekter: http://www.mellbye.com/prosjekter

Kontaktinformasjon:
Adresse: Filipstadveien 5, 0250 Oslo
Telefon: +47 22 01 69 00
E-post:  post@mellbye.com

 

Grape Arkitekter

Grape Architects er en gruppe arkitekter, industridesignere og interiørarkitekter som holder til i Ruseløkkveien 14.
«Vi er nystartet, men har tilsammen mer enn 100 års erfaring, med prosjekter i alle skalaer og gjennom alle faser.»

De har kompetanse innenfor programanalyse og arealoptimalisering med fokus på bærekraftig design og brukertilpasning. De har fokus på å holde seg oppdatert på de nyeste , digitale verktøyene for å utfordre grensene og optimalisere arbeidsprosessene samt aktivt dele de digitale kunnskapene. «Vi søker alltid etter innovative og fremtidsrettede løsninger». De har blant annet spisskompetanse innenfor fotogrammetri, BIM, Building Information Modelling (Revit), punktskyer og scanning av volumer. Åtte av medarbeiderne er Beeam Nor AP utdannet.

«Grape kombinerer plankunnskap med kompetanse i arkitektfaget med prosesser innenfor Due Diligence. Dette innebærer kartlegging av rammebetingelser, områdeanalyse med planfaglig fokus og tidlige og raske volumstudier ved hjelp av digitale verktøy. Dette gir underlag for arkitektfaglige vurderinger og anbefalinger som supplering av juridiske dd`er.»

«Målet vårt er å skape merverdi: for byen, for omgivelsene, for miljøet, for brukeren og for kunden.»

De har jobbet med prosjekter som Drammen Helsepark, Smestad Torg, Kiellandskvartalet, Vikingstidmuseet, Backegården mm. Trykk på linken for å se flere av deres prosjekter:
http://www.grapearchitects.no/work/

Kontaktinformasjon:
Adresse: Ruseløkkveien 14,  0251 Oslo
Telefon: +47 906 67 662
E-post:  christine@grape.no

 

Pil.id (Pil Interiørarkitektur & design AS)

Pil Interiørrkitektur & design AS ble etablert i 2015, og er et interiøratkitekt og design byrå som holder til i Inkognitogata 33 i Oslo. Dette er et ferskt og fremadstormende byrå, bestående av et erfarent team interiørarkitekter. Pil ID har mange spennende prosjekter på sin referanseliste, og mange jern i ilden. De jobber med prosjekter både til private og næringlivet. For informasjon om deres prosjekter og erfaringer, ta kontakt med: http://pilid.no

Kontaktinformasjon:
Adresse: Inkognitiogata 33, 0256, Oslo
Telefon: 988 57 542
E-post: pil@pilid.no

 

Utfyllende kontaktliste til Interiørarkitekt byråer finner du her.